30 بهمن 1401
111

گرگان- مدیر کل شیلات گلستان گفت: براساس برآوردهای انجام شده از مجموع مزارع خرد و کلان پرورش ماهیان خاویاری گلستان، امسال ۱۲۰ تن گوشت ماهیان خاویاری استحصال می شود.

پیش بینی تولید ۱۲۰ تُن گوشت ماهی خاویاری در گلستان

اسماعیل جباری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته ۸۵ تن گوشت ماهیان پرورشی در گلستان تولید شده که این عدد در سال جاری به ۱۲۰ تن خواهد رسید و بر اساس برنامه مقرر است این رقم در سال ۱۴۰۴ به ۲۵۰ تن برسد.

مدیرکل شیلات گلستان افزود: سال گذشته ۸۵ کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری و ۱۷۹ کیلوگرم خاویار به کشور روسیه صادر شده که قیمت هر کیلو گوشت حدود سه میلیون ریال و خاویاری حدود ۳۰۰ میلیون ریال است.

جباری گفت: بچه ماهیان خاویاری معمولاً پس از چهار سال قابلیت صید با هدف فروش گوشت را دارا می‌شوند و می‌توان پس از هشت سال از آنها خاویار استحصال کرد.

وی افزود: با توجه با نیاز و تقاضای مردم به استفاده از گوشت ماهی خاویاری به صورت تازه و همچنین وجود مرکز فرآوری گوشت و خاویار در آشوراده بندرترکمن، امکان استفاده بخش خصوصی از خدمات این مرکز برای عمل آوری و فرآوری گوشت و خاویار وجود دارد.


https://gorganema.ir